barrigaBe, qui mes qui menys (homes), ens hem trobat al llarg de la vida amb aquesta pregunta… uffff!!! que contestem?… Es molt complicat dir una resposta segura i que no tingui alguna repercussió.
El que diuen els llibres i, pot ser el mes sensat, es dir la veritat, si en aquests dies d’estiu s’ha begut una mica mes de líquids o si s’ha menjat mes «bocates» i no s’ha fet l’exercici i no s’han cremat be aquestes calories de més, doncs, certament, això fa que s’acumulin mes greixos allà on no volem que estiguin… llavors, que podem fer?? ho diem i ja veurem com acaba el tema?.
Per una dona pot ser que sigui impossible, però per un home que estimi a la seva companya, això no es rellevant, (pot ser, exceptuem casos molt greus).
A la dona l’estimem tal i com es, el que volem es que estigui al nostre costat i que sigui allò que sempre hem volgut, es a dir, sensible, carinyosa, amorosa que ens doni suport en els moments complicats, es a dir, la nostra companya, amiga, confident, la persona en la que podem confiar, tant es si avui pesa tant o quant, perquè a la fi, tots en un moment o un altre arribarem a tindre una edat i potser no els quilos, però, la pell, la força, el cabell, les dents, tot es va perdent i l’únic  que importa es el que queda, i es l’essència, allò que la persona es en la seva ment i sentiments, no el cos.
Veiam!!, que recordem d’una persona al morir??, com era físicament??, no, recordem com era amb els demès, com era com a persona, si era atent/a, si era amable, si era vital, pel que va fer en vida, però mai sentirem si aquella persona era grassa o petita.
No us preocupeu per com ens veuen, si no, per com ens recorden (si us importa), o com voldria-ho que us recordin, arribat el moment, total, el físic, son modes, i com a tals, canvien al llarg del temps.
Amb això no vull dir que ens hem de deixar, ser unes persones que no ens importi el nostre físic o maneres de vestir, però no fer que els altres siguin qui ho valorin,i molt menys donar-lis la responsabilitat de dir-ho. Quan es fa aquesta pregunta es perquè ja has notat alguna cosa diferent.. no has d’esperar que els altres t’ho aprovin o t’ho neguin, ha de ser un mateix/a, i si no t’agrades, canviar-ho, però tot, depenent de tu, no dels altres, ja sigui la teva parella, els pares o carracuca.
Qui vulgui tenir un/a company/a amb les mides perfectes o cosos «10», que se’ls busqui per Internet i en cavat, si ho troba, veurem si es el seu príncep/princesa blau/va.
Companys, una forta abraçada.


2 commentarios

David Carreño Cerrillo · 04/09/2012 a las 9:52 pm

Hola Ramón!No sé jo què és millor, si tenir algun quilo de més o tenir pintes d'esquifit! Jejeje En el meu cas, faig esport en quantitats industrials però el meu objectiu no és pas el de tenir un cos atractiu, sinó el de gaudir amb l'esport. Quan es busca a una persona amb la que compartir la vida, al cap i a la fi…ha de tenir molt més que un bon físic.Salutacions,David

ramon · 17/09/2012 a las 4:34 pm

Hola David, tota la raó en el teu comentari. Una Abraçada

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *